• 015 560 046 | info@grinord.be | Nekkerspoelstraat 37 Mechelen
  • Open maandag - zaterdag: 10:00 - 17:00

Wie is Grinord?

Grinord - eerste officiële FINSTRAL® verdeler in Mechelen.

Nadat de oprichters van Grinord eerst 5 à 6 jaar in Turnhout en Deurne (Antwerpen) commercieel met Finstral ramen en deuren actief zijn geweest hebben zij begin 2007 Grinord opgericht in een gebied in België waar Finstral op dat moment niet actief was. Dit gebied is Mechelen geworden. Direct is Grinord Finstral partner geworden en ineens ook de eerste officieel verdeler voor Finstral ramen en deuren in Mechelen.

Ondertussen heeft een van de oprichter alle aandelen overgenomen en is Grinord meer en meer een familiebedrijf geworden.
De begeleiding van uw dossier wordt van eerste contact tot en met de opmeting en de bestelling door de zelfde contactpersoon gedaan. Dit zorgt voor een nauwere verbondenheid tussen klant en de firma. Onze ervaring leert ons dat deze werkwijze voor de klanten het aangenaamst is.

Grinord, ramen en deuren in Mechelen is gespecialiseerd in advies, leveren en plaatsen van buitenschrijnwerk. Voornamelijk ramen en deuren, maar ook rolluiken, zonwering, garagepoorten, vliegenramen en vliegendeuren.
Wij streven ernaar u telkens de beste producten aan te bieden die er op de markt verkrijgbaar zijn. De beste producten, niet enkel in kwaliteit en duurzaamheid maar ook in esthetiek en veelzijdigheid.

Als officieel verdeler van Finstral® ramen en deuren bieden wij ramen en deuren in PVC, aluminium, en hybride aan.
Voor houten en hybride HAB ramen en deuren is Grinord professioneel verdeler voor Riche ramen en deuren.

Terug naar overzicht