GRINORD

Grinord, ramen en deuren in Mechelen is gespecialiseerd in advies, leveren en plaatsen van buitenschrijnwerk. Voornamelijk ramen en deuren, maar ook rolluiken, zonwering, garagepoorten, vliegenramen en vliegendeuren.

Wij streven ernaar u altijd de beste producten aan te bieden die er op de markt verkrijgbaar zijn. Niet enkel in kwaliteit en duurzaamheid, maar ook in esthetiek en veelzijdigheid.

WIE IS GRINORD?

Nadat de oprichters van Grinord eerst 5 à 6 jaar in Turnhout en Deurne (Antwerpen) commercieel met Finstral ramen en deuren actief zijn geweest hebben zij begin 2007 Grinord opgericht in Mechelen. Direct is Grinord Finstral partner geworden en ineens ook de eerste officieel verdeler voor Finstral ramen en deuren in Mechelen. Ondertussen Finstral Partner studio.

In 2012 heeft een van de oprichters alle aandelen overgenomen en is Grinord een familiebedrijf geworden.

De begeleiding van uw dossier wordt van eerste contact tot en met de opmeting en de bestelling door de zelfde contactpersoon gedaan. Dit zorgt voor een nauwere verbondenheid tussen klant en de firma. Onze ervaring leert ons dat deze werkwijze voor de klanten het aangenaamst is.

Als partner van Finstral® ramen en deuren bieden wij ramen en deuren in PVC, aluminium, en ramen uit verschillende materialen aan. Wij bieden de grootste keus om het raam te personaliseren.

WAT ONDERSCHEIDT GRINORD?

Coördinatie

Wij helpen u bij de keuze voor de juiste ramen en deuren, adviseren u over de mogelijkheden van overheidssubsidies, beantwoorden al uw vragen en leveren punctueel.

Montage

Wij zorgen voor een vakkundige plaatsing van uw ramen en deuren. De certificatie door het ift Rosenheim bevestigt onze hoge montagenormen.

Afname

Altijd overzichtelijk, eerlijk en transparant. Zo werken wij vanaf het eerste adviesgesprek tot afname van de uitgevoerde werkzaamheden en betaling.

Garantie en certificaten

Als de meest gecertificieerde ramen- en deurenfabrikant van Europa kunnen wij bij veel van onze garantiebepalingen verder gaan dan de wettelijke minimumvereisten. En omdat wij de meeste componenten zelf produceren, hebben wij de kwaliteit altijd onder controle.

Klantenservice

Bij vragen over ramen, deuren en alles dat daarbij komt te zien wordt u altijd vakkundig geadviseerd.

GRINORD IN FOTO'S