Brigitta
Tevreden klant

Dankjewel voor het plaatsen van de ramen en deuren.

Ook nog een dankjewel voor Mitch die vanaf het eerste bezoek aan de showroom voor een vriendelijk onthaal zorgde, een hele geruststelling was dat, ook wil ik joerie bedanken en dan zeker heel veel dank aan de plaatsers, de verantwoordelijke van de ploeg waar mij de naam even van ontglipt, echt een dikke pluim !!!

Een sterke ploeg zijn jullie en ik maak zeker reclame voor jullie !

Dieter
Tevreden klant

Bij deze wil ik jullie allen danken voor de uiterst correcte service en kwaliteitsvolle afwerking.

Een tevreden klant dus!

Marc & Rite
Tevreden klanten

Langs deze weg willen wij het ganse Grinord team bedanken voor de goede samenwerking.

Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met de ploeg die al onze ramen en deuren alsook
de afwerking tot in de puntjes verzorgd hebben.

Bedankt mannen !

Gerda & René
Tevreden klanten

Wij zijn heel tevreden over de plaatsing van de ramen door de monteurs en medewerkers die hebben goed werk afgeleverd en daar voor geef ik een 9 op 10.

Ik zal ook reclame maken voor jullie.

John
Tevreden klant

Wij zijn volledig tevreden over de interventie van Grinord!

Zeer goede opvolging en de twee mannen die ter plaatse kwamen, deden een goede job: geen tijd verloren en goed resultaat.

Je mag het team feliciteren van ons!

Tevreden klanten
Tevreden klanten

Feedback: snel en nauwkeurig werk.

Stipt op tijd aangevangen, elke dag.
Beleefd personeel. Alles netjes opgekuist.

Vlekkeloos verloop.

François
Tevreden klant

Wij zijn heel tevreden van de samenwerking zowel van de opvolging als de werken.

Ik moet zeggen dat het team heel vakkundig, snel en zeer verzorgde afwerking hebben geleverd en wij hopen dat dit team nog lang  dienst mag uitmaken van uw personeel.

Langs deze weg wil ik hun nogmaals proficiat wensen en danken!

Mary
Tevreden klant

Nieuwe ramen en zonnescreens laten plaatsen. Zeer goede en hardwerkende vakmannen.

Een zeer tevreden klant!

Zohra
Tevreden klant

Wij zijn zeer tevreden van Grinord.

Ze hebben een mooie achterdeur gezet en uw personeel is top.

Zeer mooie afwerking!

Mevr. Wolff
Tevreden klant

Grinord voor mij staat voor:

– Vlotte communicatie : Na mijn input en wensen werd me in begrijpbare taal uitgelegd welke ramen voor mij besteld gingen worden. Ik kreeg de tijd, de aandacht en de mogelijkheid om vragen te stellen opdat ik alles verstond.

– Snelheid :
Het ganse proces van “Kan u mijn enkelvoudige ramen vervangen met hoog rendementsglazen en hoeveel zou me dat kosten?” tot het effectief vervangen van deze ramen is best snel verlopen; ik denk dat er een 3tal maand heeft gezeten tussen aanvraag en installatie (maar dat kan waarschijnlijk korter – bij mij zaten kerst en de eindejaarsfeesten en het bouwverlof er tussen).
Ook de snelheid waarmee vragen werden beantwoord hoort hier bij. Emails worden beantwoord en snel ook. Ik wou dat er meer firma’s waren zoals die van jullie (de meesten hebben een email adres maar lezen of beantwoorden die niet).

–  Kwaliteit  : Ik vind de nieuwe ramen gewoon super. Ik had een houten bekadering met enkelvoudige glazen nu pvc ramen met hoogrendements beglazing. Ik moet hier niet meer zitten met 2 dekens om mijn schouders geslagen want erg koud wordt het hier niet meer desondanks het feit dat ik geen verwarming heb op deze verdieping. Ik hoor het gekrijs van de kleuterjuffen niet meer (Joepie!) zolang ik de ramen gesloten hou tenminste. Diezelfde kwaliteit vind je terug in de documenten die je bezorgd worden, de uitleg die je verschaft wordt, de aandacht die je krijgt.

– Verzorging : Er wordt voor je gezorgd, van begin tot eind. Eerst wordt alles netjes uitgelegd alsook wat van je verwacht wordt in een erg gedetailleerd document (wat ik ten zeerste op prijs stel) en wat je kan verwachten. Na de werken wordt alles afgevoerd en opgeruimd. En naderhand (hoop ik toch, want dat punt is nog niet vervuld), krijg je de premiedocumenten toegestuurd opdat je je premie kan aanvragen.

– Aandacht voor details : dit weerspiegelt zich in alles … van de offerte tot de levering : Ik vond het gewoon super het gedetailleerde document van de offerte door te nemen waarin alle elementen met hun individuele kostprijs konden teruggevonden worden. En de werkmannen die de ramen hebben vervangen hebben er voor gezorgd dat alles tiptop achtergelaten werd, ze hebben zelfs het gat waarin mijn rolluikkast zat netjes gevuld en afgesloten, wat niet in hun project stond vermeld want ik had die dag pas beslist dat de rolluiken niet terug geïnstalleerd moesten worden.