Vliegenramen

Onze voorzetvliegenramen worden van hoogwaardig materiaal gemaakt. De hoogwaardige aluminium profielenkunnen in elke gewenste RAL-kleur gemoffeld worden. De hoeken kunnen zowel met kunststof hoekprofielengemaakt worden als in verstek met aluminium hoekprofielen. Het uit de VS geïmporteerde vliegengaas vervaardigd van glasfibervezels met dubbele verankeringpunten van de horizontale en verticale draden blijft, eenmaal goed opgespannen, zijn vormvastheid behouden. Het vliegenraam wordt buiten op het raam vast gezet met zo genoemde INOX klikkers. Hierdoor kan het vliegenraam het gehele jaar op het raam blijven zitten en is het tevens zeer gemakkelijk te verwijderen voor de winter of voor onderhoud aan het raam.

KLIK HIER voor een snelle prijs

vliegendeuren

vliegendeuren worden van hoogwaardig materiaal gemaakt. De hoogwaardige aluminium profielen kunnen in elke gewenste RAL-kleur gemoffeld worden. Het uit de VS geïmporteerde vliegengaas vervaardigd van glasfibervezels met dubbele verankeringpunten van de horizontale en verticale draden blijft, eenmaal goed opgespannen, zijn vormvastheid behouden. Het opendraaiende deel, de vleugel, kan door middel van het verwijderen van de scharnierpinnen in de winter eenvoudig op geborgen worden.

Standaard worden vliegendeuren voorzien van een vaste kader. Deze kader zorgt voor een perfecte sluiting van de deur en voor een betere stabiliteit in gebruik.

Hondenluiken of  kattenluiken kunnen voorzien worden in de onderkant van de  vliegendeur waar een paneel voor stabiliteit en duurzaamheid voorzien is.
De sluitpomp is een optie die genomen kan worden om het gebruikscomfort van de vliegendeur te vergroten. Deze pomp zorgt er voor dat de vliegendeur van zelf dicht gaat, maar kan ook gebruikt worden om de deur op elke gewenste positie open te laten staan.

KLIK HIER voor een snelle prijs

Schuifvliegendeuren

schuifvliegendeuren worden zoals al onze vliegenramen en deuren van van hoogwaardig materiaal gemaakt.  De hoogwaardige aluminium profielen kunnen in elke gewenste RAL-kleur  gemoffeld worden. Het uit de VS geïmporteerde vliegengaas vervaardigd van glasfibervezels met dubbele verankeringpunten van de horizontale en verticale draden blijft, eenmaal goed opgespannen, zijn vormvastheid behouden.


Ideaal om te monteren voor een schuifraam, zelfs als er reeds een rolluik voorzien is kan er een dunnere versie gebruikt worden die tussen het raam en het rolluik past.

Een paneel kan worden voorzien in de onderkant van de vliegenschuifdeur zo kan er een hondenluikenof kattenluiken geplaats worden zodat uw huisdier de mogelijkheid heeft om binnen en/of buiten te gaan zonder dat u als portier hoeft te dienen.

KLIK HIER voor een snelle prijs

rolvliegenraam

Topklasse rolvliegenramen die bijzonder geschikt zijn voor buitenmontage op een winderige plek of raamopening waar snel tocht ontstaat. Het vliegengaas is in de geleiders rond een stift aangebracht, waardoor de gaasafdichting onder alle weersomstandigheden gewaarborgd blijft. Een zachte afdichting onderaan de treklijst voorkomt dat insecten naar binnen kruipen.

KLIK HIER voor een snelle prijs

rolvliegendeur

De absolute topklasse op het gebied van rolvliegendeuren. De discrete vormgeving en het bedieningsgemak is onvergelijkbaar met andere rolvliegendeuren. Of het nu gaat om de unieke gaasgeleiding, de bij het openen instelbare stoppunten, de bajonetsluiting, de automatisch door borstels gereinigde geleiders of de toegepaste duurzame materialen: in de ontwikkeling is het allerbeste op rolvliegendeurgebied samengebracht.

KLIK HIER voor een snelle prijs

plissévliegenraam

Zoals de plissévliegendeur wordt ook bij het plissévliegenraam het extreem sterke gaas opgevouwen bij het inschuiven.
Horizontaal-schuivend, vertikaal-schuivend, inzet, voorzet en opzet, alles is mogelijk voor een ideale oplossing tegen insecten.

KLIK HIER voor een snelle prijs

Plissévliegendeur

De oplossing voor het buiten houden van insecten. De plissévliegendeur kan geplaatst worden bij deuren, schuifdeuren en grote openingen tot 5m.20.
Door het extreem sterke gaas, dat opgevouwen wordt bij het inschuiven, is een zeer lange levensduur gegarandeerd. De platte ondergeleider is ontworpen voor een gemakkelijke doorgang. De doorgang blijft zelfs toegankelijk voor rolstoelgebruikers.
Wanneer de plissévliegendeur niet gebruikt wordt is het gaas netjes gevouwen opgeborgen in de cassette. Deze cassette kan eenvoudig verwijderd worden voor onderhoud of om op te bergen in de winter.

Een kunststof ondergeleider zou door bijvoorbeeld warmte door uitzetting los kunnen komen. Dit fenomeen kan versterkt worden door de ondergrond, bijvoorbeeld een donkere kleur, houten ondergrond of een structuurlak. Hier kan geen garantie op gegeven worden. Een aluminium ondergeleider kan hier uitkomst bieden. Vraag hiernaar.

KLIK HIER voor een snelle prijs

realisaties