• 015 560 046 | info@grinord.be | Nekkerspoelstraat 37 Mechelen
  • Open maandag - zaterdag: 10:00 - 17:00

FIN-Ligna: Het exclusieve hybride Finstral raam.

PVC, aluminium gecombineerde ramen zijn ondertussen alom bekend en geliefd. Wat minder bekend is, maar zeer in trek in Zuid- en Oost-Europa zijn ramen gecombineerd met hout. Het warme hout van binnen en het stabile en onderhoudsvriendelijke PVC of aluminium aan de buitenkant. Finstral heeft het allemaal.

Er is een reeks aan keuzemogelijkheiden voor de afwerking van het hout. De massief houten binnenkant van de FIN-Ligna ramen kunnen gekozen worden uit vuren en eik. Elke houttint is mogelijk. Heb je liever een afgelakte versie, dan kan je opteren om dit te (laten) schilderen in de kleur van jouw wensen.

De splinternieuwe fabriek van Finstral in Oppeano, juist onder Verona in Italië, waar de nieuwste productielijn van Finstral FIN-Ligna is opgestart heeft op dit moment al een productiecapaciteit van 500 eenheden per week.

Kom zeker ook even tussen 10u en 17u langs bij Grinord en neem gratis een ramen-check-set mee. Hiermee kunt u op eenvoudige wijze uw ramen checken of ze nog goed genoeg zijn.

Voor een vrijblijvend advies of offerte kunt u ons bellen 015 560 046, wij bellen u of vul het contactformulier in. Mailen kan ook.

Controleer of uw ramen en deuren nog goed zijn. Vraag hier de gratis ramen-check-set aan tinyurl.com/FinstralRamenCheck

Terug naar overzicht